Training

Haal alles uit je machine met een training van Cosign

Wanneer je investeert in een Cosign CNC snij- of freesmachine, wil je hem maximaal laten renderen. Daarom ontwikkelden we verschillende trainingen die helpen om álles uit je machine te halen.

Training bij oplevering

Bij elke machine die we opleveren, verzorgen wij uitgebreide training. Tijdens deze training laten wij alle operators die met de machine aan de slag gaan uitgebreid kennismaken met hun nieuwe machine. Aan het eind van deze training kunnen alle operators met een gerust hart hun Cosign snij- of freesmachine bedienen.

Training voor nieuwe operators

Mensen komen en gaan. Ook wellicht jullie operators. Komen er nieuwe operators in dienst? Of wil je huidige operators leren om met een Cosign machine om te gaan? Dan helpen we je graag verder met trainingen die volledig aansluiten bij je bedrijf, je proces en bij de machine waarvoor je gekozen hebt. We verzorgen dergelijke trainingen op locatie óf in ons trainingscentrum in Tilburg.

Verdiepende trainingen

Je organisatie heeft voor Cosign gekozen? Je operators werken al een tijdje met Cosign machines? Dan wordt het tijd om méér uit de machine te gaan halen. Tijdens een verdiepende training van Cosign gaan we in op specifieke onderwerpen waar je operators behoefte aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan trainingen rondom onderwerpen als:

  • Optimaal freesgebruik
  • Complexe bewerkingen
  • Meer uit je besturingssysteem halen
  • Werken met harde metalen
  • Werken met zachte materialen

Designed to Create

Cosign biedt een groot assortiment CNC freessystemen en levert klanten de oplossing die bij hen past.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.