Materialen

Te bewerken materialen

Bedrijven binnen uiteenlopende branches maken gebruik van onze CNC snij- en freesmachines. Deze zijn toepasbaar in een grote verscheidenheid aan materialen.

Technische kunststoffen

Met behulp van onze snelle CNC freesmachines met korte insteltijden kunnen de volgende technische kunststoffen worden gefreesd
Lees meer

PVC schuim

Cosign CNC frees- en snijmachines bieden geavanceerde mogelijkheden voor het frezen en snijden van PVC-schuim.
Lees meer

Polypropyleen

Polypropyleen (ook wel afgekort als PP) is een veelgebruikt materiaal voor technische installaties en zwembaden vanwege zijn uitstekende chemische bestendigheid en waterbestendigheid.
Lees meer

Polycarbonaat

Polycarbonaat is een sterk en duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt vanwege zijn uitstekende slagvastheid en transparantie.
Lees meer

Karton

Het snijden en rillen van karton voor verpakkingen en displays kan efficiënt worden uitgevoerd met een CNC snijmachine met een oscillerende tangentiele snijkop.
Lees meer

HPL

Het frezen van HPL (High Pressure Laminate) borden voor gevels vereist specifieke technieken en gereedschappen. Vanwege de hardheid en sterkte van HPL worden diamantgereedschappen vaak gebruikt voor het frezen ervan.
Lees meer

Hout

Met een portaal freesmachine en het nesting proces kunnen verschillende houtsoorten zoals MDF, spaanplaat en multiplex efficiënt worden gefreesd.
Lees meer

Foam

Het bewerken van foam voor onder andere flight cases, kan efficiënt worden uitgevoerd met een combinatie van een CNC snijmachine en een freesmachine.
Lees meer

Composiet en ACM

Aluminium Composite Material (ACM) frezen met behulp van een V-bit biedt de perfecte afwerking voor gevelbekleding.
Lees meer

Biopanel

BioPanel is een duurzaam, circulair en biodegradeerbaar kunststof plaatmateriaal dat geschikt is voor veel verschillende toepassingen.
Lees meer

Designed to Create

Cosign biedt een groot assortiment CNC freessystemen en levert klanten de oplossing die bij hen past.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.