Onderhoud

Houd je machine in topconditie met onderhoud van Cosign

Een freesmachine of snijmachine van Cosign combineert hoogwaardige materialen met al even hoogwaardige technologie. Hoewel het robuuste machines zijn, hebben ze onderhoud nodig. Door ze in topconditie te houden, optimaliseer je de technische levensduur en maak je de kans op downtime zo klein mogelijk. En hebt je toch een probleem? Dan lossen we dit zo snel mogelijk op.

Ondersteuning op afstand en op locatie

Als je kiest voor een machine van Cosign, kies je voor robuuste topkwaliteit. Wanneer je problemen ondervindt met de machine, staan wij klaar.

Vaak kunnen we problemen op afstand oplossen door in te loggen met Teamviewer. Lukt het niet op afstand? Dan komen onze experts langs.

Onderhoud

Afhankelijk van de machine en de mate waarin hij gebruikt wordt, raden wij aan om hem minimaal eens per jaar te laten onderhouden door Cosign. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt nemen wij de hele machine onder de loep. Eventueel vervangen we enkele onderdelen. Uiteraard zorgen we dat er sprake is van zo min mogelijk downtime.

Kies de ondersteuning die bij je past

Staat de Cosign machine centraal in je processen? Dan laten wij alles uit onze handen vallen om uw machine zo snel mogelijk weer up and running te krijgen. Bij Cosign kun je kiezen uit zeven verschillende Service Level Agreements (SLA) waarin we afspraken vastleggen over de snelheid waarmee uw probleem opgelost wordt en het aantal onderhoudsbeurten per jaar.

Met de SLA-varianten ontzorgen we je volledig. Je kunt rekenen op korte reactietijden, telefonische ondersteuning en inloggen op je machine. Vandaag bellen morgen ingepland staan hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Designed to Create

Cosign biedt een groot assortiment CNC freessystemen en levert klanten de oplossing die bij hen past.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.