CNC Toepassingen

Cosign in de praktijk

Bedrijven binnen uiteenlopende branches maken gebruik van onze CNC snij- en freesmachines. Deze zijn toepasbaar in onder andere de volgende bewerkingen:

Modelmakerij

3D mallen en producten produceren? Prototyping of andere vormen van 3d frezen hebben nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. De CNC software heeft de mogelijkheid om zeer grote files te verwerken.
Lees meer

Orthopedie

Het vervaardigen van orthopedische zolen is met de freesmachines van Cosign zeer eenvoudig. Vanwege de grote afmeting van de machines is het mogelijk om meerdere paren in één opdracht te verwerken.
Lees meer

Aluminiumverwerking

Met een hoogfrequent spindel kunnen volle aluminium platen tot een dikte van ongeveer 15 millimeter snel worden verspaand of gefreesd.
Lees meer

Flight Cases en Interieurs

In de flight case industrie worden zowel het houten frame als het interieur van de koffer vervaardigd met behulp van CNC frees- en snijmachines.
Lees meer

Signmaking en Wayfinding

Met de frees- en snijmachines van Cosign kunnen reclame-uitingen, signaleringen en bewegwijzering snel en efficiënt worden gefreesd of gesneden.  Dit kan met diverse soorten materialen.
Lees meer

Bouw en Gevelpanelen

Onze freesmachines bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het vervaardigen van bouwelementen voor de afwerking van gebouwen en gevels.
Lees meer

Kunststofverwerking

Onze CNC freesmachines bieden legio mogelijkheden voor de kunststofverwerkende industrie om op een efficiënte en nauwkeurige manier, kunststofonderdelen te produceren.
Lees meer

Designed to Create

Cosign biedt een groot assortiment CNC freessystemen en levert klanten de oplossing die bij hen past.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.