Freesmachines

A100 Freesmachine

Met de Cosign A100 beschik je over een betrouwbare, robuuste en gebruiksvriendelijke CNC freesmachine…

C300 Freesmachine

Dutch Design! Ben je op zoek naar een machine waar gevorderde frezers echt blij van worden? Dan is de Cosign C300 de beste keuze…

C500 Freesmachine

Dutch Design! Ben je op zoek naar een machine waar gevorderde frezers echt blij van worden? Dan is de Cosign C500 de beste keuze…

X500 Freesmachine

Het paradepaard onder de freesmachines! Deze absolute alleskunner blinkt uit in zeer nauwkeurige prestaties op hoge snelheid en is zodanig vervaardigd dat hij intensieve en lange werkdagen kan maken…

Freesmachines op maat

Heb je bijzondere wensen? Cosign ontwerpt en bouwt frees- en snijmachines die helemaal zijn afgestemd op de wensen van de klant. Welk materiaal je ook wilt bewerken, hoe groot het formaat ook is, wij maken het voor je…

Machines in verschillende uitvoeringen.

Cosign’s CNC-machines voldoen aan de hoge eisen die de afnemers stellen. De stabiliteit is perfect omdat Cosign een verzwaard onderstel uit staal en aluminium toepast. Ze zijn doorgaans uitgerust met hoogfrequent freesspindels en vacuümsystemen. Netwerkaansluitingen maken een probleemloos communiceren mogelijk.

In het assortiment van Cosign bezetten met name de C300, C500 en de X500 lijn een prominente plaats. De machines hebben elk een ander besturingssysteem en zijn daarmee sterk van elkaar verschillend. De C300 is voorzien van een microstepbesturing (volgens de nieuwste richtlijnen) terwijl de X500 voorzien is van een servobesturing. Twee uitstekende oplossingen voor twee verschillende vraagstellingen. Alle modellen kunnen worden geleverd met interessante opties die een hoge toegevoegde waarde opleveren:

  • Afmeting, veel verschillende afmetingen zij standaard. Voor overige afmetingen, zie maatwerk
  • Freesspindels, met toerentallen van 24.000 tot 60.000 rpm en verschillende vermogens, al dan niet watergekoeld. Voor elke toepassing de juiste spindel.
  • Vacuümsystemen, voor de fixatie van producten met mogelijkheden om zelfs zeer kleine delen op hun plaats te houden.
  • Volautomatische gereedschapwisselaar, de operator heeft aanzienlijk minder handlingstijd nodig.
  • Tangentiële en oscillerende snijmessen, ideaal voor het verwerken van PVC-schuim, folie, papier, karton, textiel, leder, polystyreen, etc.
  • Rilmodule, voor het rillen van papier en karton
  • Camera-Visionsysteem, onmisbaar voor het verkrijgen van de juiste contour bij de bewerking van bedrukte platen. De camera registreert de positie van vooraf meegeprinte markeringspunten en afwijkingen worden daarna gecorrigeerd.
  • Afzuigsystemen, voor de afvoer van spanen welke tijdens het freesproces vrijkomen.
  • Minimaalsmering, zorgt voor de juiste dosering van de oliemist. Een must bij de verspaning van metalen.
  • Maatwerk, vanwege de korte lijnen tussen klant en producent kan Cosign snel schakelen. Zo heeft Cosign machines geleverd van zeer opmerkelijke afmetingen (tot 17 meter lengte!) en tevens afwijkende Z-doorgangen. Voor speciale machines kunt u zeker ook bij Cosign terecht.

Combinatie van machine en service

De passende oplossing is altijd een combinatie van de juiste machine en de beste service.

Cosign zorgt en ontzorgt voor een uitgebreid productassortiment. Om u verder van de maximale bedrijfszekerheid te verzekeren, levert Cosign een pakket met interessante diensten. In het pre-sales traject staat Cosign u terzijde om de juiste keuzes te maken die bij uw werkzaamheden passen. Ook onze aftersales is sterk: u kunt bij Cosign terecht voor trainingen, al dan niet op locatie en onderhoud volgens verschillende Service Level Agreements.  De passende oplossing!

Designed to Create

Cosign biedt een groot assortiment CNC freessystemen en levert klanten de oplossing die bij hen past.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.