• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Grootformaat snijden

Kunststof frezen: machines, onderdelen en toebehoren schaft u aan bij Cosign Graphic Systems BV. Van inventarisatie tot implementatie, het geven van training bij u op locatie en leveren van software en het verzorgen van de aftersales: ons team staat voor u klaar. Vraag direct een vrijblijvende prijsofferte aan!

Kunststof frezen: keuze uit diverse machines en specials

Cosign Graphic Systems BV levert hoogstaande CNC frees – en snijmachines aan een grote en veelzijdige groep afnemers. Onze producten zijn altijd perfect afgestemd op uw dagelijkse werk. Wij leveren topkwaliteit in een breed scala van toepassingen. Als het gaat om kunststof frezen heeft u bij ons een ruime keuze uit machines. Zowel voor de veeleisende beginnende frezer als de intensieve gebruiker hebben wij geschikte machines in huis. Onze X500 is een volautomatische gereedschapswisselaar waarmee u verzekerd bent van een uitstekende performance. Dit model is verkrijgbaar in standaardafmetingen maar ook in afwijkende maten. Bekijk hiervoor onze specials.

Meer informatie en contact

Kunststof frezen: kiest u voor onze producten en service dan bent u verzekerd van niets anders dan kwaliteit. Wij bieden de beste oplossing voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op door te bellen naar +31 13 5443147.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht