• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Karton rillen

Cosign Graphic Systems BV helpt u graag bij karton rillen en snijden. Met onze ruime ervaring met snij- en freesmachines zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de innovatie van passende oplossingen voor klanten. Het is dan ook niet gek dat dat wij uw ideale partner zijn en garant staan voor hoogwaardige kwaliteit. Bent u de volgende die wij van dienst mogen zijn?

Karton rillen met de CNC freesmachine

Cosign Graphic Systems BV levert te allen tijde een totaalpakket: van het adviseren om de juiste keuzes te maken tot aan de aftersales kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Voor het rillen van karton wordt gewerkt met de CNC freesmachine. De machine beschikt over een speciale rilmodule voor het rillen van karton en zorgt voor een maatvast eindproduct. De CNC machine staat bekend om uitstekende nauwkeurigheid en snelheid, waardoor u verzekerd bent van een goed eindresultaat. De snijmachines van Cosign Graphic Systems BV helpen u ook bij het snijden van karton, kartonnen onderdelen en dozen op maat.

Altijd een passende oplossing bij Cosign Graphic Systems BV

Dankzij de expertise van de medewerkers van Cosign Graphic Systems BV bieden wij u altijd advies op maat. Zo leveren wij altijd een oplossing die bij u past in alle mogelijke groottes. Materialen als kunststof, karton, folie, leder, schuim, textiel, hout en metalen kunnen onze frees- en snijmachines frezen, snijden en graveren.

Persoonlijke service staat centraal

Persoonlijke service staat bij Cosign Graphic Systems BV hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons te allen tijde terecht voor vragen over bijvoorbeeld het snijden en rillen van karton, het aanvragen van een offerte of over de CNC freesmachine. Bel naar +31 (0)13 5443147 en wij staan u graag te woord.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht