• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freesmachine dibond

Uitgebreid advies, maatwerk en een product- en machinetraining aan uw personeel: Cosign Graphic Systems BV is uw leverancier van een freesmachine voor de bewerking van dibond. Wij bieden de optimale combinatie tussen machine en service. Van inventarisatie tot het geven van trainingen, aftersales en helpdesk. Het is bij ons in vertrouwde handen.

Freesmachine dibond: maatwerk mogelijk

Onze machines voldoen aan alle eisen die afnemers eraan stellen. Onze machines hebben een verzwaard onderstel en zijn gemaakt uit staal en aluminium. Hierdoor zijn ze bijzonder stabiel. In ons assortiment vindt u drie basismodellen terug. Dit zijn de Entry-, de A300- en de X500-machines. Deze bieden een uitstekende oplossing op drie verschillende vraagstellingen. Naast deze bestaande modellen leveren wij ook maatwerk. Zo kunnen we ook een freesmachine leveren voor het bewerken van dibond die geheel volgens uw specificaties is samengesteld. Hier houdt onze service niet op. Zo kunnen wij nadat uw machine is geïmplementeerd een training voor uw personeel verzorgen. Hierin leren ze stap voor stap met de nieuwe machine en de bijbehorende software te werken.

De juiste software

Naast een freesmachine voor het bewerken van dibond die aan uw wensen voldoet, leveren wij ook de benodigde software. Met een afgewogen software keuze verkrijgt u een optimaal resultaat. U heeft bij ons de keuze uit OptiScout en EnRoute. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar +31 13 5443147.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht