• Nederlands
 • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Dotmark camera systeem

Bent u op zoek naar een dotmark camera systeem waarmee u vele soorten materiaal nauwkeurig kunt snijden? Neem dan eens contact op met Cosign Graphic Systems BV in Tilburg. Wij zijn namelijk dé specialist en leverancier van computergestuurde frees- en snijmachines. Hier hebben wij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in en wij leveren altijd topkwaliteit in een breed scala van toepassingen. Zo kunnen wij onder andere diverse soorten materiaal, zoals kunststof en metalen, snijden met behulp van een camera systeem met zogenoemde dotmarks. Hiermee bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat! Laat u verrassen door de kennis en ervaring die Cosign Graphic Systems BV u kan bieden.

Nauwkeurig snijden middels het gebruik van een positioneer camera systeem

Middels het gebruik van het positioneer systeem OptiScout Camera Positionerings-systeem in combinatie met frees- en snijmachines kan Cosign Graphic Systems BV materiaal als kunststof, hout, metalen, schuim, folie, leder, karton en textiel nauwkeurig snijden. Doorgaans printen onze klanten grootformaat afbeeldingen op een vlakke plaat die vervolgens uitgesneden of uitgefreesd moeten worden. Echter zijn deze prints nooit 100% maatvast en zijn fouten mogelijk. Daarom worden er een viertal dotmarks meegeprint. Op onze frees- en snijmachine zit een camera systeem gemonteerd dat een dotmark als het ware kan lezen. Het positioneer camera systeem registreert de positie van de vooraf meegeprinte dotmarks en eventuele afwijkingen worden gecorrigeerd, zodat het mogelijk is om het materiaal correct uit te snijden of te frezen. De volgende machines zijn ideale digital finishing machines vanwege het gebruiksgemak, de software en de flexibiliteit in keuzes van snijunits, rilmodules en freesspindels:

 • A300;
 • Entry;
 • X500.

Altijd een passende oplossing

Bij Cosign Graphic Systems BV staat u als klant centraal en willen wij u verzekeren van een maximale bedrijfszekerheid door een passende oplossing. Een oplossing is bij ons altijd een combinatie van de beste service en het gebruik van de juiste machine. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze die past bij uw wensen. U kunt ook te allen tijde bij Cosign Graphic Systems BV terecht met al uw vragen omtrent materialen en de verwerking hiervan.

Onderdelen voor frees- en snijmachines bestellen bij Cosign Graphic Systems BV

Naast het nauwkeurig snijden van vele soorten materiaal middels een positioneer camera systeem beschikt Cosign Graphic Systems BV over een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor frees- en snijmachines. Bij ons kunt u eenvoudig, door even contact met ons op te nemen, onderdelen van frees- en snijmachines bestellen tegen scherpe prijzen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Frezen;
 • Spantangen- en moeren;
 • Smeermiddelen;
 • Haaksleutels;
 • Wisselconus.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van producten die te koop zijn bij Cosign Graphic Systems BV. Wanneer u uw bestelling aan ons heeft doorgegeven, zorgen wij ervoor dat u uw bestelling en binnen korte tijd in huis heeft.

Bel voor meer informatie of bij interesse in onze diensten

Heeft u interesse in het correct snijden van materiaal als kunststof, textiel, metalen of hout middels een positioneer camera systeem en met behulp van dotmarks? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Cosign Graphic Systems BV u kan bieden? Neem dan gerust even contact met ons op of maak een geheel vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)13 5443147. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 • Velden met een * zijn verplicht