• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

CNC freesmachine

Een CNC freesmachine schaft u aan bij uw specialist: Cosign Graphic Systems BV. Met deze machine bent u in staat zeer complexe werkstukken te realiseren in een kort tijdsbestek. Laat u verrassen door onze combinatie van machine en service en ons ruim aanbod. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

CNC freesmachine: perfect afgestemd op uw toepassing(en)

Maak kennis met onze Entry machine. Deze CNC freesmachine is dé oplossing voor de beginnende frezers. Door de uitgekiende keuze voor besturing en motoren staat dit model garant voor uitstekende nauwkeurigheid en snelheid. Deze CNC freesmachine is ideaal voor het verwerken van karton, papier, folie, PVC-schuim, leder en textiel. Daarnaast beschikt dit model over:

  • Een rilmachine voor het rillen van karton en papier;
  • Vlakbedvacuümsystemen: hierdoor is fixatie van producten mogelijk en kunnen zelfs zeer kleine onderdelen op hun plaats worden gehouden;
  • Freesspindels: u bent voor elke toepassing voorzien van de juiste spindel met keuze uit toerentallen vanaf 24.000 tot 60.000 rpm.

Ook niet-standaard modellen snel leverbaar

Heeft u een CNC freesmachine nodig van een afwijkende afmeting? Wij kunnen snel schakelen en ook machines leveren in niet standaard formaten tot maar liefst 17 meter lengte. Ook een CNC freesmachine met afwijkende Z-doorgangen kunnen wij moeiteloos leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 13 5443147.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht