• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

3D freesmachine

Cosign Graphic Systems BV is uw leverancier van computergestuurde frees- en snijmachines waaronder een 3D freesmachine. Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 1991 zijn wij hét adres voor hoogwaardige machines. Wij leveren topkwaliteit in een breed scala van toepassingen waardoor u bij ons altijd vindt wat u zoekt.

3D freesmachine: u vindt bij ons het totaalpakket

Als het gaat om de levering van een 3D freesmachine bent u bij ons verzekerd van een passende oplossing. Naast een breed pakket CNC-frezen en bijbehorende software zijn wij ook uw adres voor advies op maat. Welke 3D freesmachine sluit het beste aan bij uw toepassing? Daarnaast staat onze helpdesk door middel van desktop sharing tot uw beschikking zodat u altijd bij ons terecht kunt met vragen over onze materialen en de werking hiervan. Onze freesmachines zijn compatible met alle CAD/CAM software die HPLG of ISO-code aanstuurt. Maar onze integratie van hardware en software gaat nog verder. Met de toepassing van OptiScout voor de digitale afwerking bieden wij u het meest vooruitstrevende systeem dat er op de markt beschikbaar is.

Meer informatie: neem contact met ons op

Toebehoren voor uw 3D freesmachine kunt u eenvoudig en snel bestellen door direct contact met ons op te nemen. Wij garanderen u een snelle levering. Wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 13 5443147.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht